Lauwers 8

Door Geplaatst in aan nov 13, 2015

Dit keurige voormalig driekamer hoekappartement ligt op de eerste etage van appartementencomplex “De Silo” op eiland 12 van de moderne woonwijk “Floriande”. Het appartement heeft.

Bekijk woning

Houtrijk 47

Door Geplaatst in aan okt 2, 2014

Aangekocht door bemiddeling van Ringvaert Makelaars Aangekocht door bemiddeling van Ringvaert Makelaars deze in de groene  en ruim  opgezette wijk  Linquenda gelegen opvallend ruime eengezinswoning met  garage en.

Bekijk woning

Reggestraat 10-h

Door Geplaatst in aan sep 24, 2014

Aangekocht op een uitstekende locatie in de Rivierenbuurt dit drie kamer appartement met tuintje (ca. 8 m2). Het appartement is gelegen op een uitstekende locatie. Om.

Bekijk woning

Nieuweweg 38

Door Geplaatst in aan sep 10, 2014

Karakteristieke vrijstaande woning in Hoofddorp centrum Karakteristieke vrijstaande woning in Hoofddorp centrum met parkeergelegenheid voor  twee  auto’s op eigen  terrein is zo te betrekken. De beschutte  achtertuin, met blokhut, ligt.

Bekijk woning

Wevelgemstraat 37

Door Geplaatst in aan dec 18, 2013

VOORDELIGE AANKOOPMAKELAAR AMSTERDAM Voordelige aankoopmakelaar voor de regio Amsterdam en Haarlemmermeer. De driehoek Amsterdam,  Amstelveen en de Haarlemmermeer, met Schiphol centraal gelegen, heeft een lange rijke historie.

Bekijk woning

Klinkenbergstraat 35

Door Geplaatst in aan dec 12, 2013

Samen voor de laagste prijs. De koper schakelde onze aankoopmakelaar in voor een professionele aankoopbegeleiding en wij onderhandelden over de prijs. Wij worden betaald op.

Bekijk woning