VOORDELIGE AANKOOPMAKELAAR AMSTERDAM

Voordelige aankoopmakelaar voor de regio Amsterdam en Haarlemmermeer. De driehoek Amsterdam,  Amstelveen en de Haarlemmermeer, met Schiphol centraal gelegen, heeft een lange rijke historie van handel, droogmaking, pionieren en groei door het creëren van nieuw woongebied. Er is veel economische activiteit en is goed bereikbaar. Het ligt centraal en biedt prettig wonen door de ontwikkeling van groen- en recreatieparken zoals het prestigieuze Park 21. De ringvaart is belangrijk voor de Haarlemmermeer net als de grachten voor Amsterdam. Zij zorgen voor de waterhuishouding zoals wij voor uw huis zorgen.

Daarom de naam Ringvaert Makelaars” en symboliseert onze rol bij aankoop, verkoop en financiering van uw woning in o.a. Amsterdam, Nieuw Vennep, Hoofddorp, Abbenes, Rijsenhout, Hillegom  waar wij sinds 2004 succesvol actief zijn. Wij zijn een moderne goedkope makelaar met een volledige dienstverlening, een pragmatische aanpak en met zeer voordelige tarieven! Ringvaert Makelaars heeft geen duur kantoorpand, of veel personeel of honderden woningen in de verkoop maar is een kleine flexibele onderneming met persoonlijke aandacht bij aankoop of verkoop van uw woning. De tijd dat er op zondag een rondje makelaars werd gedaan om in de etalage te kijken of om de bekende leaflets mee te nemen is verleden tijd.

Het Internet is onze raamfunctie en ons speelterrein. Geen openingstijden en wij zijn altijd te bereiken. Wij maken maximaal gebruik van de sociale media en zullen deze blijven volgen en toepassen. Dit is de realiteit en alleen op deze wijze kunnen we onze kosten en onze goedkope tarieven laag houden! Wij hebben tijd voor service en bent u bij ons niet één van de velen! Onze doelstelling is het bereiken van een zo groot mogelijk publiek met de best mogelijk presentatie van uw woning!


Uw vastgoedadviseur
023-3020309 / 06-15054045

 

 

Meer informatie


Lokatie