Appartement is gesitueerd nabij uitvalswegen, winkelcentrum Zijlplein en het Eendrachtspark  in Geuzeveld.

Appartement is gelegen op de bovenste verdieping (6 hoog) van een appartementencomplex.  Scholen en kinderopvang op loopafstand. De moderne ruime entree heeft permanente videobewaking, voorzieningen voor rolstoelgebruikers en een bellentableau met videofoon.

Ruime entree naar de woonkamer met openslaande deuren naar de “wintertuin” voorzien van glazen vouwwanden die u kunt inrichten als een gezellige ‘buiten’serre. Eenvoudige keuken waar u naar eigen inzicht nog heel wat van kunt maken. Vanuit de woonkamer naar een overloop met toegang tot berging, badkamer, separaat toilet en de 2 ruime slaapkamers. De kleinste slaapkamer heeft een vaste inloopkast. De berging heeft voorzieningen voor wasmachine en droger en herbergt de eigen Intergas Hr CV-ketel en de centrale afzuiging. De ruime badkamer heeft een douchecabine met ‘stort’ douche en thermostaatkraan, wastafelmeubel met fraaie spiegel. De fietsenberging is aanwezig in de onderbouw.
Alle muren zijn voorzien van spachtelputz en de gehele woning is voorzien van laminaat. De gebruikte materialen zijn degelijk en modern (RVS en glas).  Er is gratis gebruik van een GSO (Satelliet ontvangst met 3 schotels) en een fraaie afgesloten binnentuin voor het gehele complex.

Meer informatie


Lokatie