Etage/appartement Amsterdam-Sloten, op fietsafstand van het Amsterdamse bos en de Nieuwe Meer.

Etage/appartement, licht, ruim en gelegen op de 4e verdieping van het moderne en goed onderhouden Couba-complex in Amsterdam-Sloten.

Het appartement is centraal gelegen in een rustige omgeving met veel goed onderhouden groenvoorzieningen, op korte loopafstand van winkels aan het Belgiëplein, scholen, dicht bij uitvalswegen (A10, A9, A5 en A4), met openbaar vervoer opstapplaats direct voor de deur, Vrij parkeren direct voor de deur.

Afgesloten entree met bellentableau en intercom, trappenhuis en lift, deur naar galerij die toegang biedt aan slechts 2 woningen op de vierde verdieping.

Hal met 5-groepen meterkast, vaste kast met combi CV-ketel, vergrote woonkamer met fraaie laminaatvloer en toegang (middels schuifpui) tot ruim en zonnig balkon op west zuidwest. Woonkeuken voorzien van kasten in lichte kleurstelling met gaskookplaat, wasemkap, losse koel-vriescombinatie en inbouw combi-magnetron.

Slaapkamer voor en achter beide met kastenwand, tussen de slaapkamers gelegen separaat toilet met fonteintje en badkamer voorzien van ligbad met thermostaatkraan, wastafelmeubel en aansluiting t.b.v. wasmachine.

Individuele (fietsen) berging in de onderbouw van het complex.

Meer informatie


Lokatie