Appartement te koop.

Appartement, gezellig en licht met 3kmrs en zonnig balkon op het Zuidoosten liggend op de 3de verdieping met berging op 4de verdieping, bereikbaar middels de vaste inpandige trap. Het appartement is gelegen in het populaire stadsdeel Stadsdeel-West (Bos en Lommer) in de buurt Landlust in een rustige straat. Op loopafstand van winkels, park en diverse horecagelegenheden. Het centrum is binnen 10 minuten bereikbaar. Locatie is ook prima geschikt voor mensen die op/nabij Schiphol werken. Goede verbindingen met openbaar vervoer en een parkeervergunning is snel beschikbaar.

INDELING: Hoofdingang, ruime gemeenschappelijke trap naar derde verdieping, ruime overloop voor de entree van de woning. Entree: hal, drie kamers, keuken, badkamer en balkon.  Er is ook een vierde kamer/berging op vierde etage, te bereiken via de gemeenschappelijke trap. De hoofdingang voorzien van intercominstallatie is gemeenschappelijk voor de drie bewoners/drie etagewoningen. De appartement ligt op derde etage en is te bereiken via een ruime trappenhuis. Vanuit een ruime overloop stapt u binnen de woning in een hal. Vanuit hal kunt u vier vertrekken in huis direct bereiken. De vloer in gehele woning is van dik grenen planken en de keuken en badkamer zijn recent betegeld.  Er is een woningbrede balkon aanwezig waar u kunt genieten van de zon, bereikbaar via keukendeur of via slaapkamer-openslaande deuren. De woonkamer met suite, gelegen aan de voorzijde, heeft veel licht en veel privacy door groen uitzicht; er is gasrookkanaal aanwezig als ook een open inbouwkast; de grote ramen zijn voorzien van dubbelglas en kozijnen zijn van hardhout; vanuit de woonkamer gaat u via openslaande, glazen deuren de suite binnen; ook naar de 2de slaapkamer is er een glazen deur.  Precies boven de woonkamer, op de 4de verdieping, bevindt zich nog een berging/kamer van 13m2 met plat dak en v.v. 2 grote ramen, elektra, verwarming, TV/internet aansluiting en vloerbedekking. Deze bovenkamer/berging  is zeer aantrekkelijk door twee mogelijkheden: 1. Het  kan makkelijk verbonden worden met de woonkamer middels een binnen(wentel)trap, waarvoor de toestemming van de Vereniging van Eigenaren al is verstrekt.  Zo kunt u een 4kmr appartement creëren, waardoor  de waarde van de woning direct stijgt met de 13m toegevoegde  woonoppervlakte. 2. het platte dak  van 13m oppervlakte is zeer geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen, dus opwekken van uw eigen energie behoort is mogelijk. Gemeente Amsterdam verstrekt daarvoor subsidie en is middels brieven op zoek naar de welwillige eigenaren. De keuken met veel licht is voorzien van een vernieuwd keukenblok met 5-pitsgaskookstel, inbouwkoelkast, vaatwasser. De muren zijn tot  1.5m in wit betegeld en er is een deur naar het brede balkon. De badkamer is recent gerenoveerd,  de muren zijn volledig in wit betegeld, de vloer en een kolom zijn in echte kiezelstenen tegels uitgevoerd. Er is een raam aanwezig, alsook  een stort- en een handdouche, een wastafel en een toilet. De zonnige slaapkamer heeft openslaande deuren naar balkon en beschikt over een inbouwkast. De woning is voorzien van eigen CV-ketel, dus eigen warmte voorziening voor hele huis incl. de bovenkamer op 4de verdieping. Eigendomssituatie: De erfpachtcanon bedraagt €276,57 per halfjaar en loopt tot 2050. De VvE (135 woningen) wordt beheerd door Stedeplan. De huidige servicekosten bedragen €100,- per maand (water, opstalverzekering, ezv.).

BIJZONDERHEDEN: – Goed onderhouden; – originele paneeldeuren; – balkon is gelegen op het Zuidoosten; – voorzien van dubbelglas (voorzijde); – parkeervergunning snel beschikbaar; – goedkeuring voor plaatsen van zonnepanelen; – achterzijde woning in de planning voor renovatie (deuren, ramen dubbelglas) ; – zolder berging middels vaste (wentel)trap bij woning te betrekken; – berging v.v. elektra, licht, ramen en verwarming.

Bijzonderheden
  • Mogelijkheid aanleggen dakterras
  • Mogelijkheid tot inpandige direkte toegang naar berging.
Meer informatie
Oorspronkelijke vraagprijs: 167000
Aangeboden sinds: +6
Aanvaarding: In overleg
Soort bouw: Bestaande bouw
Bouwjaar: 1930
Energielabel: Nee
Ligging: Rustige buurt
Balkon: Ja
Tuin: Nee
Berging: 13m2
Verwarming: Centrale verwarming
CV ketel: Remeha W21 ECO
Isolatie: Volledig
Openhaard: Stookkanaal aanwezig


Lokatie