Roland Holstheem 100

Door Geplaatst in aan mrt 16, 2016

Ruime eengezinswoning met royale leefruimte en tuin aan water! Deze over de gehele breedte uitgebouwde woning heeft een bijzonder aantrekkelijke ligging. De woning is aan.

Bekijk woning

Lauwers 8

Door Geplaatst in aan nov 13, 2015

Dit keurige voormalig driekamer hoekappartement ligt op de eerste etage van appartementencomplex “De Silo” op eiland 12 van de moderne woonwijk “Floriande”. Het appartement heeft.

Bekijk woning

Maria Rutgerslaan 76

Door Geplaatst in aan jun 24, 2015

Tussenwoning Tussenwoning, strak, net en centraal gelegen in Hoofddorp, op loopafstand van een speeltuin, de Toolenburgerplas (5min) met veel recreatiemogelijkheden incl. een restaurant en het winkelcentrum, staat.

Bekijk woning

Winterpark 14

Door Geplaatst in aan feb 17, 2015

Modern herenhuis Modern herenhuis goed onderhouden, afgewerkt, geïsoleerd met drie woonlagen met veel lichtinval. Prachtige ligging met vrij zicht op het park met waterpartij aan de voorzijde van de woning..

Bekijk woning

Houtrijk 47

Door Geplaatst in aan okt 2, 2014

Aangekocht door bemiddeling van Ringvaert Makelaars Aangekocht door bemiddeling van Ringvaert Makelaars deze in de groene  en ruim  opgezette wijk  Linquenda gelegen opvallend ruime eengezinswoning met  garage en.

Bekijk woning

Eggestraat 7

Door Geplaatst in aan sep 23, 2014

Top woning hartje Nieuw Vennep Top woning hartje Nieuw Vennep, op loopafstand van scholen en winkels, biedt voor elk wat wils. Een eigen speelplek in de woonkamer voor.

Bekijk woning

Nieuweweg 38

Door Geplaatst in aan sep 10, 2014

Karakteristieke vrijstaande woning in Hoofddorp centrum Karakteristieke vrijstaande woning in Hoofddorp centrum met parkeergelegenheid voor  twee  auto’s op eigen  terrein is zo te betrekken. De beschutte  achtertuin, met blokhut, ligt.

Bekijk woning

Vechtstraat 156 I

Door Geplaatst in aan mrt 27, 2014

Appartement rivierenbuurt Amsterdam Appartement rivierenbuurt Amsterdam en gelegen in rustig en groen gedeelte. De Vechtstraat is hier wat breder, wat gunstig is voor het uitzicht en lichtinval. De.

Bekijk woning